неделя, 02 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1571 прочитания

  Пол Мариц оглави борда на директорите на Acronis

  Пол е бил част от управленския екип на Microsoft и главен изпълнителен директор на VMware
  20 октомври 2021, 12:41 a+ a- a

  В предишните си роли Пол Мариц е бил част от управленския екип на Microsoft, главен изпълнителен директор на VMware и главен изпълнителен директор и основател на Pivotal Software

  Технологичната компания Acronis, специализирана в областта на киберсигурността и защитата на данните, обяви назначаването на Пол Мариц за председател на борда на директорите. Той ще отговаря за управлението на Acronis, укрепвайки позициите на компанията на пазара на доставчици на услуги, както и подготовката за значителен растеж.

  „Пол Мариц носи богат опит в разработването на продукти, за да отговори на изискванията на пазара и да изведе компаниите на следващото ниво. Назначаването му за председател на борда е още една стъпка напред за Acronis в затвърждаването на позицията на световен лидер в киберзащитата. Опитът на Пол с мащабни иновации ще ни помогне да продължим да предоставяме лесна, ефективна и сигурна киберзащита на доставчиците на услуги и техните клиенти от всякакъв размер,” каза Патрик Пулвърмулър, изпълнителен директор на Acronis.

  „Със своите компетенции в сферата на бекъпа и сигурността, Acronis е в добра позиция да изгради платформа с изчерпателен списък от инструменти за управление, помагайки на доставчиците на услуги да предоставят съвременна киберзащита на своите клиенти днес и в бъдеще. Acronis Cyber Protect е чудесен пример за това какво може да бъде направено. Acronis ще продължи да прави обширни изследвания и разработки в тази посока, като помага на партньорите да оптимизират своите операции и да застанат една стъпка пред конкурентите си,” каза Пол Мариц.

  В предишните си роли Пол Мариц е бил част от управленския екип на Microsoft, главен изпълнителен директор на VMware и главен изпълнителен директор и основател на Pivotal Software. Понастоящем Paul е активен инвеститор и част от бордовете на няколко технологични стартъпа. Той завършва математика и компютърни науки в университетите в Натал и Кейптаун. 

  Пол заменя Рене Бонвание, чието управление помогна на Acronis да разработи ефективна стратегия за разширяване на глобалното присъствие на компанията и предоставяне на лесна, ефективна и сигурна киберзащита на клиенти от всякакъв размер. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 2 дни
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  30 септември 2022, 11:04
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  30 септември 2022, 10:06
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство