петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3547 прочитания

    Управляващият борд на МенторМейт се разраства с две нови български попълнения

    Елеонора Георгиева и Красимир Николов се присъединиха към ръководния екип на компанията
    24 септември 2021, 15:39 a+ a- a

    Елеонора Георгиева - Vice President of Delivery, и Красимир Николов - Vice President of Technology в МенторМейт

    Елеонора Георгиева и Красимир Николов са новите попълнения в ръководния екип на МенторМейт, съобщиха от софтуерната компания.

    Елеонора вече заема поста на Vice President of Delivery и развива 12-годишната си кариера в компанията, която включва позициите Software Development Director of Java & Android и Director of Compliance. Като един от първите членове на екипа на МенторМейт в България, Елеонора е не просто част от амбициозната история на компанията, но и правилният избор за нейното бъдеще. В новата си роля тя ще се грижи за съвместимостта и зрелостта на процесите в компанията. 

    МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления - от разработка и тестване до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по цял свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за дистанционна, офис или хибриден модел на работа.

    Красимир Николов се присъединява към Елеонора в управляващия борд на МенторМейт и поема поста на Vice President of Technology. Кариерният му път го отвежда в компанията през 2013 година, а ролята му през изминалите 8 години е Director of Software Development - LAMP & Front-End. Отличен ментор, софтуерен разработчик и лидер, Красимир ежедневно предизвиква себе си и екипа си. В новата си роля той ще развива техническите и личностните умения на хората в МенторМейт и ще се грижи за предоставянето на висококачествени архитектурни решения за клиентите на компанията. 

    С разрастването и безспорния си успех през последните 20 години на българския и световен пазар, МенторМейт се превръща във все по-зряла компания, която предлага на своите клиенти комплексни и въздействащи софтуерни решения. Еволюцията на компанията води до надграждане на структурата ѝ, както и до откриването на нови възможности за развитие на хората, работещи в нея.  С новите повишения броят на българите, заемащи позиции в управляващия борд на МенторМейт нараства до една трета. Елеонора и Красимир се присъединяват към ръководния екип, където ги приветства дългогодишният VP of Operations Стефан Цанев. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 10 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 14 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 15 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 16 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам