четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4192 прочитания

    Стоян Каранлъков е новият главен търговски директор на Vivacom

    Той поема поста от 15 септември
    13 септември 2021, 15:48 a+ a- a

    От 15 септември Стоян Каранлъков поема поста на главен търговски директор на Vivacom. Той е част от структурата на компанията вече повече от 12 години, през които е преминал през различни управленски нива - от зонален мениджър "Магазинна мрежа", през старши мениджър, управляващ зона север и зона юг, до позицията директор "Магазинна мрежа", която заема от 2015 до момента.

    Стоян Каранлъков има висше икономическо образование и повече от 19 години професионална практика в телекомуникационния сектор. Стабилното кариерно израстване в рамките на Vivacom и отличното познаване на българския телекомуникационен пазар са сериозна предпоставка за успеха му като главен търговски директор, отговорен за стратегическото развитие на основните функции под него - продажби "Частни клиенти", обслужване на клиенти и развитие на продажбите.

    „За мен е голямо професионално предизвикателство и отговорност, заедно с екипа ми да продължим да отстояваме лидерската позиция на Vivacom на пазара, да бъдем предпочитан телеком оператор и да отговаряме в пълнота на очакванията на клиентите, като предлагаме първи ексклузивни оферти, съобразени с техните нужди в нашите изцяло обновени магазини“ – каза Стоян Каранлъков.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 12 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 13 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 13 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 13 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 15 часа
    преди 18 часа