петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2555 прочитания

    Найден Костадинов оглавява данъчните и правни услуги на EY за Югоизточна Европа

    Под неговото управление ще са 9 държави
    13 септември 2021, 11:50 a+ a- a

    Найден Костадинов е новият лидер на бизнес линията на EY за данъчни и правни услуги за Южния клъстер в рамките на региона на EY Централна, Източна и Югоизточна Европа и Централна Азия. Този клъстер обхваща девет държави в Югоизточна Европа – България, Гърция, Кипър, Румъния, Малта, Молдова, Северна Македония, Албания и Косово.

    Найден Костадинов ще отговаря за цялостното развитие на данъчните и правни услуги и подобряването на ефективността на работата на EY в унисон със заложените цели на компанията в отделните пазари.

    „В новата си роля ще работя усилено за затвърждаването на лидерската позиция на EY в региона. Ще се фокусирам върху укрепване на взаимодействието между данъчните ни практики, развиване на потенциала на професионалните ни екипи и постигане на значителни ползи за клиентите на компанията“, коментира Найден Костадинов.

    Найден се присъединява към EY през 2001 като част от отдела за одит услуги, където натрупва богат професионален опит в предоставянето на одиторски и свързани услуги на водещи местни и мултинационални компании. Той става директор в отдел „Стратегия и сделки“ на EY, където ръководи проекти за финансов, данъчен и правен дю дилиджънс по комплексни транзакции за придобиване и преструктуриране на компании в България, Гърция, Румъния, Сърбия, Норвегия, Албания, Косово. През 2013 Найден оглавява отдела на EY за предоставяне на финансово-счетоводни и пейрол услуги, който постига значително развитие под неговото ръководство. През 2016 е приет за съдружник, a през 2019 става лидер на бизнес линията на EY за данъчни и правни услуги в България, Северна Македония, Албания и Косово.

    Найден Костадинов ръководи проекти за предоставяне на счетоводни услуги, пейрол и данъчни консултации за компании в широк спектър от индустрии, включително информационни технологии, телекомуникации, споделени услуги, фармация, финансови институции, енергетика, нефт и газ и други.

    Найден е магистър в специалност „Счетоводство и контрол“ в Университета за национално и световно стопанство в София. Той е сертифициран експерт-счетоводител, член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA) във Великобритания и на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 45 минути
    Бош Автомобилно оборудване открива център за обучения с ПГТЕ „Хенри Форд"
    Центърът има за цел да подготви специалисти в областта на поддръжката и ремонта на леки и тежкотоварни автомобили
    преди 2 часа
    IWG продължава да разширява присъствието си у нас
    Доставчикът на гъвкави работни пространства откри няколко нови локации в Пловдив
    преди 2 часа
    БДЖ и Deutsche Bahn договориха доставка на 76 модернизирани вагона
    Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ
    преди 3 часа
    БСК: От 2030 най-малко 30% от пластмасовите опаковки ще трябва да се рециклират
    Системи за връщане на бутилки и кенчета предвиждат регулации на ЕП
    преди 3 часа
    Mazda и Panasonic сключиха споразумение за доставка на батерии
    Panasonic Energy произвежда батерии и за Tesla