петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3268 прочитания

  KPMG в България разширява лидерския си екип

  Промените влизат в сила от 1 октомври 2021 г. според стратегията за растеж на компанията
  03 септември 2021, 13:20 a+ a- a

  От KPMG България съобщиха, че в изпълнение на стратегията си за растеж, разширяват лидерския си екип от 1 октомври 2021 г.

  Здравко Москов е повишен в съдружник „Консултантски услуги“ KPMG в България и KPMG на Балканите. Тази промяна отразява цялостния принос на Здравко към успеха на KPMG, както и амбицията на фирмата за развитие на консултантската практика на KPMG като лидер в България, Албания, Северна Македония и Косово. Като ръководител на консултантската практика, Здравко ще продължи да се фокусира върху многобройните възможности в направление „Сделки и стратегии“ и ще работи за позиционирането на KPMG на Балканите като водещ консултант в областта на управленското консултиране и управлението на риска.

  Севдалина Димова е повишена в асоцииран съдружник „Одит“ KPMG в България. Тя е регистриран одитор с над 19 години опит в предоставянето на одиторски услуги на местни и международни банки, инвестиционни посредници, лизингови компании и други финансови институции. Тя ще бъде отговорен одитор за някои от най-големите клиенти на KPMG в тази важна индустрия.

  Веселина Станкова става асоцииран съдружник „Данъчни услуги“ KPMG в България. Под ръководството на Веселина, KPMG в България стана един от лидерите на пазара на услуги по комплексно консултиране на физически лица и услуги по обработка на възнаграждения. Тя ще продължи да разширява пазарния дял на KPMG в предоставянето на тези услуги, прилагайки нови технологични решения и подход.

  Емил Евтимов ще заема позицията директор „Правни консултантски услуги“ KPMG в България. Той ще отговаря за по-нататъшния растеж и утвърждаването на правната консултантска практика на KPMG в България като водещ доставчик на правни консултантски услуги.

  Бианка Атанасова ще заема позицията директор „Счетоводни решения“ KPMG в България. Бианка ще играе ключова роля в позиционирането на KPMG в България в предоставянето на комплексни счетоводно-данъчни аутсорсинг решения за клиенти от различни индустрии.

  Живомира Гайдова ще заема позицията асоцииран директор „Консултантски услуги в публичния сектор“ KPMG на Балканите. Живомира управлява мащабни и комплексни ангажименти в областта на управлението на публичните финанси в региона на Западните Балкани. Тя ще отговаря за бъдещото развитие на тези услуги и идентифицирането на нови възможности.

  Калин Хаджидимов, управляващ съдружник на KPMG в България и KPMG на Балканите, коментира новите членове на лидерския екип: „Нашите изключителни хора са тези, които правят KPMG толкова успешна организация. Сега, повече от всякога, бизнесът се нуждае от надеждни партньори, към които може да се обърне. Нашите клиенти се нуждаят от нашия опит и услуги, за да им помогнем да се адаптират към настоящата динамична икономическа среда и да се възползват по най-добрия начин от новите възможности. Tези промоции демонстрират дългосрочния ангажимент на KPMG към устойчив успех на нашите клиенти, а от друга страна са израз на нашия най-висок приоритет – да привличаме и развиваме в KPMG най-добрите таланти.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство