петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2072 прочитания

    Милена Органджиева (Костова) е новият управляващ директор на MSD България, Северна Македония и Косово

    Тя започва кариерата си в MSD България през 2000 и в продължение на 21 години придобива богат опит в различни направления на бизнеса на ключови позиции
    30 август 2021, 09:13 a+ a- a

    Милена Органджиева (Костова) е новият управляващ директор на MSD България, Северна Македония и Косово, поемайки ръководството на компанията от 1 юли 2021.

    Милена започва кариерата си в MSD България през 2000 и в продължение на 21 години придобива богат опит в различни направления на бизнеса на ключови позиции: управление на “Човешките ресурси“, „Връзки с клиенти“ , участва активно и в проекти, свързани с „ Бизнес развитие и достъп до пазара“. От 2018 е на позиция мениджър "Бизнес Процеси" за България и успява да изгради от основи и развие успешно отдела. Междувременно поема развитието на продуктовото портфолио за Северна Македония и Косово, където разширява значително стратегическото портфолио на компанията с фокус върху онкология и ваксини. От февруари 2020 Милена поема проект за разделяне на компанията, като успешно ръководи и коодринира всички междуфункционални дейности в Централна и Източна Европа, Балканите, Гърция, Малта и Кипър.

    След повишението на Константинос Папаянис в управляващ директор на MSD Румъния и Молдова през февруари 2021 Милена е временно изпълняваща длъжността и управлява MSD България, Севена Македония и Косово в продължение на 5 месеца.

    Милена Органджиева (Костова) има магистърска степен със специалност „Икономика“ от Икономическият универистет във Варна – Индустриален мениджмънт и получава CIPD диплома от асоциацията за специалисти по управление на човешките ресурси The Chartered Institute of Personnel and Development.

    Коментирайки новото назначение, Милена Органджиева (Костова) споделя: „Обединени от визията на MSD България „Ангажирани за по-добър живот“, MSD като социално отговорна, ориентирана към пациентите компания, която изобретява, разработва и предоставя иновативни продукти и услуги, ще продължи да подобрява живота на хората. Ежедневно демонстрираме готовността си да подкрепяме партньорите ни и ангажираността си за подобряване на локалната здравна среда. Нашите ценности ни ръководят в действията и решенията ни и са спечелили доверието и уважението на нашите колеги, партньори и клиенти в сектора на здравеопазването.“

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 11 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 15 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 16 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 17 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам