петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1828 прочитания

  Тодор Янев поема председателството на борда на световната ПР група Worldcom Public Relations Group

  16 август 2021, 10:54 a+ a- a

  Тодор Янев, управител на Агенция „Янев и Янев“, е избран за председател на Борда на директорите на световната ПР група WorldCom Public Relations Group. След тригодишен мандат като председател на регионалния борд на организацията за Европа, Близкия Изток и Африка, сега г-н Янев поема глобалния борд на асоциацията. 

  Агенция „Янев и Янев“ има 27-годишна история, а повече от 12 години компанията участва активно в реализирането на проекти съвместно с WorldCom. „Янев и Янев“ е единственият член на международната група от България, а избирането на Тодор Янев за председател на Борда е признание от международната комуникационна общност за приноса му към организацията. 

  WorldCom е водеща световна мрежа на частни ПР и комуникационни компании. Групата има над 140 офиса и оперира на 6 континента, а членове на новоизбрания борд са 13 изпълнителни директора на водещи комуникационни агенции от Австралия до Южна Америка.

  През последните години WorldCom разви единствения в света индекс за оценка на увереността на бизнес лидерите (Confidence Index), като за целта използва изкуствен интелект, който отчита действията на над 56 000 високопоставени мениджъри и предоставя акумулирани данни за техните нагласи относно развитието на бизнеса.

  „Световната пандемия за пореден път демонстрира важността на навременна и правилна комуникация. Управлението на комуникацията вече е основен, същностен елемент за всяка една организация и бизнес процес. WorldCom предоставя глобален поглед върху новите тенденции и най-добри практики и вярвам, че заедно с партньорите ни ще допринесем за достигането им до нашите клиенти \“, сподели Тодор Янев. 

  Тодор Янев е управител на Агенция „Янев и Янев“ от 2014-та г. Има магистърска степен по политическа икономика от London School of Economics and Political Science и бакалавърска степен по бизнес и икономика от University College London. Преди да поеме поста управител на „Янев и Янев“ има 8-годишен опит във финансовия сектор.

  Пълен списък на Борда на директорите на световната ПР група WorldCom Public Relations с мандат 2021 – 2022 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство