петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1930 прочитания

  Николай Николов е новият директор „Бизнес продажби и маркетинг“ на Теленор България

  16 юли 2021, 14:08 a+ a- a

  Николай Николов поема длъжността директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Теленор България, считано от юли тази година.

  Николов започва работа в компанията през 2004 година, като за този период заема различни търговски позиции. От 2012 година е на ръководни длъжности, като последната от тях е мениджър „Стратегически бизнес продажби“. Под негово ръководство са постигнати важни стратегически сделки и са привлечени големи бизнес клиенти.

  „С неговия опит, умения и доказани резултати съм сигурен, че ще продължим да бъдем свидетели на успеха в този важен за компанията ни сегмент. Уверен съм, че със съвместна работа заедно с нашите партньори бизнес екипът ще продължи да постига силен растеж. Пожелавам му късмет и успех в новата му роля“, коментира Богдан Узелац, главен търговски директор в Теленор България.

  “Това, което ни отличава на пазара, е изключително виокото ниво на обслужване и отлична комуникация с нашите бизнес клиенти. Фокусът на целия ни екип е да продължаваме да поддържаме и дори повишаваме удовлетвореността на клиентите ни, защото за нас, а и за бизнеса, това е изключително важно. Само по този начин можем да продължим да предлагаме отлични телекомуникационни и дигитални продукти и услуги в подкрепа на бизнеса у нас“, заяви Николай Николов.

  Един от последните продукти, които телекомът предложи на българския бизнес, е приложението „Digital Office”. Неговата основна цел е да дигитализира и улесни взаимодействието и комуникацията на компаниите с техните служители, особено във времена на все по-налагащата се тенденция за работа от разстояние. Преди няколко дни продуктът получи две отличия от годишните нагарди на b2b Media за „Мобилна иновация“ и „Технологична иновация на годината“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство