петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2172 прочитания

  Нина Виткова застава начело на фабриката на Нестле в София

  Нина се присъединява към екипа на Нестле България през 2010 като финансов контрольор за кулинарния бизнес
  24 юни 2021, 15:23 a+ a- a

   Швейцарският хранителен гигант Нестле обяви промени в мениджърския екип на фабриката си в България. Нина Виткова встъпва в длъжност мениджър „Фабрика София“, считано от 1-ви юли 2021 година. 

  Нина Виткова се присъединява към екипа на Нестле България през 2010 г. като финансов контрольор за кулинарния бизнес, след което поема финансовия контрол на фабриката на компанията в София. През 2017 г. Виткова поема нов пост и се мести в Приевидза (Словакия) като мениджър „Финансов контрол“ на фабриката на Нестле в града. Постепенно към нейните отговорности се добавя и  ръководенето на отдел Индустриално представяне, заедно с функцията за фокусирано подобрение. През 2019 г. Нина Виткова е повишена до мениджър „Производство продуктова категория“. Тя има ключова роля при внедряването на четири нови високоскоростни автоматизирани производствени линии във фабриката в Приевидза.  

  „Щастлива съм да се върна в България и да работя с екипа в родината си. Времето, прекарано в кулинарната фабрика на Нестле в Словакия, разви силно моите лидерски умения, знанията ми за производствените процеси и подобри още повече стремежа ми към непрекъснато усъвършенстване. Вярвам, че съвместно със силно мотивирания и квалифициран екип във Фабрика София ще успеем да надградим високите резултати, постигнати до момента и да развием още повече дейността и производствения капацитет на фабриката ни, която е компетентен център за прозводство на KITKAT® в зона ЕМЕНА“, коментира Нина Виткова.

  Настоящият мениджър на фабриката в София Сара Вуйтене ще поеме нова позиция, връщайки се в Швейцария като ръководител „Ускорение на производителността“, считано от от 1-ви август 2021 г. Сара е част от Нестле България като мениджър „Фабрика София“ от 2017 г. През този период доказа способността си да взема правилните стратегически решения за компанията. Благодарение на усилията на екипа, под нейно ръководство фабриката в София е призната за компетентен център за производство на KITKAT®  за Европа, Близкия Изток и Северна Африка. Тя ръководи и екипа, който внедрява ключов проект за оптимизация на производствения процес (мениджмънт на цялостното производство), за да осигури устойчиви резултати с висока производителност и по-нататъшната автоматизация на производствените линии. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 4 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 10 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 11 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство