петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2590 прочитания

  Христо Цветков е новият директор „Стратегия и трансформация“ на Теленор България

  Той е част от екипа на Теленор от 2008 г. и е заемал различни роли в сферата на корпоративните финанси и телекомуникациите
  18 юни 2021, 12:56 a+ a- a

  Теленор България определи Христо Цветков за директор „Стартегия и трансформация“. Той ще ръководи процесите по създаването на бизнес стратегията на компанията, планирането и изпълнението ѝ, както и разработването и контрола на изпълнението на програми и инициативи за трансформация на бизнеса. 

  „Новите технологии, променящото се потребителско поведение и начинът, по който работим, ще продължат да оказват влияние върху телекомуникациите в следващите години. Това налага компаниите да могат по-добре да посрещат бъдещите предизвикателства. Христо Цветков ще внесе ценна и обширна експертиза на база 13-годишния му опит в стратегическите финанси, управление на риска и представянето. Сигурен съм, че той ще бъде много добро допълнение към мениджмънт екипа на Теленор България в тази нова бизнес среда“, каза Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор.

  „Добре изградената стратегия и управлението на трансформациите в бизнеса са ключов фактор за компаниите на бъдещето. Очаквам с нетърпение да бъда част от това вълнуващо пътешествие и страхотния екип на Теленор България“, коментира Христо Цветков, директор „Стратегия и трансформация“.

  Христо Цветков е част от екипа на Теленор България от 2008 година и до момента е заемал различни роли в сферата на корпоративните финанси и телекомуникациите. Преди да бъде назначен на новата позиция е изпълнявал длъжността директор „Стратегически финанси“ в компанията. Христо Цветков има магистърска степен по „Стратегически мениджмънт“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и е преминал специализирани обучения по мениджмънт и бизнес стратегии към INSEAD и London Business School. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 5 часа
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  преди 11 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 12 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство