петък, 03 декември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1448 прочитания

  Добрин Миревски е новият директор Дигитализация на EOS България

  Той има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието
  08 юни 2021, 10:48 a+ a- a

  Добрин Миревски, мениджър развитие на ИТ системи, е повишен на поста директор Дигитализация в EOS България. Компанията е международен доставчик на финансови услуги и инвеститор, с професионален и мотивиран екип от над 250 служители в България, благодарение на който се утвърждава като пазарен лидер в сектора по управление на вземания у нас.

  Добрин Миревски има дългогодишен опит в областта на бизнес развитието, придобит с ангажиментите му в три мултинационални компании в различни индустрии – фармация, автомобилна микроелектроника и финансови услуги. Той ръководи за тях продажби и дейности за обслужване на клиенти в над 25 държави на 5 континента. Междувременно консултира и преподава по темите за продажби и търговски преговори. Има Executive MBA степен от Cotrugli Business School – Загреб, Хърватия, както и двойна степен от УНСС – София – магистър по международен бизнес и бакалавър по корпоративни финанси. Освен това е завършил с отличие програми за обучение на МСП на Холандската федерация на работодателите (VNO-NCW) и Средиземноморския институт по мениджмънт – Никозия, Кипър.

  „Залагаме на развитието на ключови личностни и професионални умения, а комплексният подход към дигитализацията е стратегически приоритет за компанията. Със своя професионализъм, компетентност и познания за бизнеса Добрин Миревски е ценен член на висшия мениджърски екип и на новата си позиция ще има възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си, тъй като дигитализацията е много повече от ИТ процес или въпрос на технологии. Тя изисква промени в почти всички процеси в компанията и дори по-важно – промяна в начина на мислене на всеки един от служителите” – казва Райна Миткова, управител на EOS България.

  Новият директор Дигитализация на компанията в България вече има две международни назначения като управител за дъщерни дружества на EOS Group. Първото от тях е в Албания, където Добрин основава нова за групата компания, а при второто, в Румъния, негова отговорност е управлението на EOS IT Services SRL – компания, чийто фокус е доставката на софтуер и ИТ услуги за 12 държави от EOS Group. Като мениджър развитие на ИТ системи в EOS България той участва в разработването и внедряването на иновативни цифрови технологии, подпомагащи управлението на задължения.

  „В EOS България активното разработване и използване на технологични решения винаги е било осъзнат избор и едно от основните средства за постигане на лидерска позиция на пазара. Щастлив съм, че заедно с колегите ми ще имаме възможност да работим фокусирано по този стратегически приоритет и така да увеличим конкурентните ни предимства в „новата нормалност“ – казва Добрин Миревски.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Dronamics набра 6 млн. лв. при IPO-то си
  Това е шестото успешно IPO на пазар beam на Българската фондова борса
  преди 14 часа
  ЕК одобри увеличение на капитала на Фонда на фондовете от 11,2 млн. евро
  То ще се използва за издаване на гаранции по заеми, отпуснати от финансови посредници на малки и средни предприятия
  преди 14 часа
  Кацаров: От понеделник всички на училище
  Няма омикрон в страната, от понеделник се възстановяват плановите операции
  преди 16 часа
  Алтерко регистрира продажби за над 9 млн. лв. на Черен петък и Кибер понеделник
  По време на популярния период за предпразнично пазаруване технологичната компания продаде над 400 000 устройства за автоматизация на дома
  преди 16 часа
  Италианската DHH придоби 60% от българската "Еволинк"
  Стойността на сделката е 2.45 млн. евро, има възможност за придобиване и на останалите 40% през 2025