сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2890 прочитания

    Ирина Андонова е новият консултант директен подбор в екипа на Friisberg & Partners Bulgaria

    Тя има дългогодишен опит в корпоративния HR, където експертизата й е най-вече в привличане и управление на таланта, организационно развитие и постоянно усъвършенстване на мениджмънт практиките
    11 февруари 2021, 10:43 a+ a- a

    Ирина Андонова се присъединява към българския офис на Friisberg & Partners International - специализирана в мениджмънт консултирането и директния подбор за високи ръководни позиции професионална мрежа, като старши консултант.

    Ирина Андонова е с дългогодишен практически oпит в управлението на човешкия капитал. Професионалните си интереси утвърждава в McDonald’s Corporation България и Украйна. Следват управленски и експертни роли в българската производствена и търговска компания Miss Caprice Commerce, веригата Office 1 Superstores International в страната, където тя отговаря за процесите подбор и обучение, а по-късно и за предоставяне на целия спектър от HR услуги. От 2005 г. до 2010 г., като мениджър “Развитие на хората” в “Каменица” АД, Ирина се фокусира върху различни проекти свързани с ученето и управлението на таланта в организационна среда с непрекъснати динамични промени - докато компанията е част от най-голямата група в глобалната пивоварна индустрия (InBev, по-късно Anheuser-Busch InBev), а и след като става собственост на частния инвестиционен фонд (CVC Capital Partners) и оперира под името StarBev. През 2011 Ирина продължава кариерата си като консултант на свободна практика. От 2011 г. до 2014 г. работи като консултант директен подбор на управленски персонал. Следват други професионални изяви и работа в компании от различни бизнес сектори, като посоката остава непроменена - продължаващо учене и подпомагане на организациите за развитие на човешкия капитал. Ирина е възпитаник на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, специалност “Руска филология”, педагогически профил. Всяка свободна минута прекарва с дъщерите си и се срещат с приятели или пътуват, за да се отдават на любимите си спортни увлечения.

    Friisberg & Partners International е създадена от датчанина Йорген Фрийзберг през 1977 г. във Фрибург, Швейцария, което я прави една от най-старите Executive Search организации в Европа. Първоначално съществува като регионална, впоследствие като паневропейска, а в момента и вече е глобална професионална мрежа с 40 офиса на 4 континета (Европа, Азия, Америка и Африка). Friisberg & Partners International има уникален бизнес модел и работи по най-високите стандарти за качество. Създадена като компания за Executive Search, Friisberg & Partners International предлага и други услуги като Management Audit, Business Partner Search, Executive Coaching. Friisberg & Partners International е компания, която силно вярва в ползата от разнородност в лидерските екипи на компаниите и е единствената международна фирма за директен подбор, която има 50:50 съотношение на мъже и жени партньори. Компанията има 43-годишна история, стартирайки регионално в Европа, а днес - с обхват на 4 континента. Опитът и експертността на Ирина ще подкрепят локалното бизнес развитие в ключов момент, когато Friisberg & Partners Bulgaria продължава да развива портфолиото си от иновативни и традиционни консултантски услуги и да утвърждава позициите си в България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 12 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 12 часа
    преди 13 часа
    FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
    Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
    преди 15 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 16 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд